Wij gaan weer op Koihunt!

Met nog een aantal weekjes te gaan vertrekken we bijna weer naar Japan. Om weer een nieuwe selectie te gaan maken voor het seizoen 2019. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Zondag 21 oktober vliegen wij richting Niigata. Ook dit jaar zullen wij weer diverse bekende kwekers gaan bezoeken zoals u van ons gewend bent o.a. Marudo, NND, Nagoshi, Miyatora, Wada, Nagashima, Kataoka. en nog veel meer.. Dagelijks houden wij u op de hoogte via Facebook, en onze Website.

Heeft u een zoekopdracht?

U kunt geheel vrijblijvend een zoekopdracht meegeven. Wij gaan ons uiterste best doen om uw droomkoi te vinden. Middels e-mail/ foto’s en of video’s houden wij u op de hoogte.
Laat het ons weten dan gaan wij voor u opzoek. Ook is het mogelijk tijdens de koihunt een zoekopdracht te plaatsen. Info@abkoimarum.nl

Welke gegevens zijn wij nodig?

 • Variëteit
 • Afmeting
 • Voorkeur kweker
 • Geslacht
 • Budget

Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag.

 

1 antwoord
 1. Haring Osinga
  Haring Osinga zegt:

  Wij hebben Arjan leren kennen door ziekte in onze vijver de informatie die we kregen was niet te vergelijken met wat Arjan is voor informatie gaf en ook hoe snel hij bij ons was .
  We zijn helemaal opnieuw begonnen en dankzij Arjan is alles tot nu toe dik voor elkaar.
  Wij vinden AB KOI in Marum een echte aanrader.
  Ook de koffie staat altijd klaar en Auke met zijn grote verhalen mooi om naar te luisteren en natuurlijk goed advies!! Voor ons 5 sterren!! Gr Haring en Sylvia

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *