Wat een week wat een week. Vanaf de dag voordat de vissen binnenkwamen vanuit Japan was ik al in rep en roer. Niet dat ik de Paniekpiet uithing, maar ik was wel gezond gespannen; zoveel vissen immers hebben wij niet eerder opgevangen ineens. Bakken klaar, vrachtwagen klaar, hulp opgetrommeld en gaan.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagd weekend. Een weekend waar we zijn verrast door een zeer grote opkomt van zowel vaste klanten als veel nieuwe klanten. We stonden echt perplex en het was ook zo enorm gezellig. Het was echt waar nog nooit zo druk. We moesten er een beetje mot met de buurman voor over hebben, maar dat is ook wel weer goed gekomen. De eerste investering voor 2019 heeft zich hiermee wel aangediend; een grotere parkeerplaats.😉

Dit weekend vonden maar liefst 63 vissen een nieuwe eigenaar. Door deze drukte heb ik helaas niet iedereen te woord kunnen staan, mijn excuus hiervoor! Ik vind het geweldig dat jullie er allemaal waren en hoop dat jullie het gezellig hebben gehad. Het zijn echt de momenten waarop ik besef waar ik het allemaal voor doe. Wij willen iedereen dan ook bijzonder hartelijk bedanken voor de vele complimenten die wij hebben gehad.

Jullie leefden massaal mee met onze avonturen in Japan

Veel klanten zien ons al jaren achtereen de zaak opbouwen en dit op deze manier bevestigd te zien is als een partydrug waar ik de roes nu nog niet kwijt ben. Jullie leefden massaal mee met onze avonturen in Japan en dit was natuurlijk ook de eerste reis dat we daadwerkelijk een actieve website hebben; we zijn erg blij met deze verbinding met onze klanten en gebruiken het als motivatie alles wat nog komen gaat.

Ook willen wij iedereen bedanken voor alle aankopen en vertrouwen die we van jullie hebben gekregen waaronder ook de zoekopdrachten in Japan. Ook de Tancho Showa Challenge werd, alhoewel vrijdag pas bekend gemaakt, leuk opgepakt. Hier kun je nog steeds aan meedoen! Bedankt voor de gezellige kijkdagen. Oprecht bedankt. Ook namens mijn vader en moeder, we doen het samen allemaal en ik koester dit; dat dit gewoon kan in Marum. Mooi man. En een special thanks aan Patrick die de catering uitstekend heeft verzorgd!

Mocht je afgelopen weekend niet geweest kunnen zijn. Aanstaande zaterdag zijn we weer geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Grtz Arjan

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *