Zoveel supermooie Koi gezien, maar ook duur; hebben jullie ook goedkope Koi?

Deze vraag hebben we de afgelopen tijd meermaals voorbij zien komen. Dit komt vooral door de hoge kwaliteit Koi die we op met name Facebook hebben geplaatst. We kunnen ons dan ook goed indenken dat deze gedachte bij mensen kan ontstaan. Een beetje terecht is het misschien ook wel want wat we hebben laten zien de afgelopen weken is vooral van hoge kwaliteit; we zijn er immers supertrots op dat we dit stapje hebben kunnen maken.

Een willekeurige greep uit onze selectie van afgelopen jaar.

Veel van onze klanten zijn de afgelopen jaren met ons meegegroeid in kwaliteit en dat is echt een geweldig proces om samen door te maken en zoals wij het van meet af aan hebben beoogd om onze koizaak te bestieren. Samen op die reis langs hobby geluk, kennis delen met klanten en zo steeds weer klaar zijn voor de volgende stap van je persoonlijke Koi avontuur!

Maar dat betekent zeker niet dat we de kleine portemonnee nu zijn vergeten hoor. In tegendeel zelfs. We doen niet graag uit de hoogte en geven gewoon toe dat dit nog altijd onze grootste klantenschare is. We hebben dan ook juist in de meest betaalbare klasse een veel ruimere keus en een nog betere prijs-kwaliteitverhouding dan in voorgaande jaren. Dat kan juist omdat we inmiddels ook het wat hogere segment bedienen. Het stelt ons in staat om betere zaken te doen in Japan; het is ons namelijk juist en vooral te doen om het bieden van een zo goed mogelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Op zaterdag 30 november aanstaande hebben we een open dag waar we onze nieuwe selectie tonen. U bent van harte uitgenodigd.

Door de diverse uitbreidingen de afgelopen jaren hebben we ook meer ruimte om al die vissen op te vangen. Het ene gaat dus niet ten koste van het andere, maar in alle verknochtheid plaatsen we op Social Media nu net wat vaker de toppers – het rolmodel haalt altijd net wat vaker de cover van het magazine – waar gelukkig ook veel vraag naar is. Maar we willen beslist niet de indruk wekken dat de beginner niet bij ons terecht kan, want wij denken zelf dat een starter uitstekend terecht kan bij AB Koi Marum.

Bij ons in de zaak hebben we heel veel verkoopbakken en Koi in diverse prijsklasse en iedereen is even welkom. We leren je graag kennen.

In het najaar gaat de Koi Hunt vooral om de meerjarige vissen. Die zijn per definitie duurder in verband met het formaat en de daarbij komende transportkosten. In het voorjaar maken we jacht op de eerstejaars die gemiddeld veel minder kosten ook. Op de vraag of we ook goedkope Koi hebben kunnen we echter ook duidelijk zijn.  Goedkope Koi is namelijk een nietszeggende term. Wat voor de een veel is, is voor de ander weinig. Bovendien kan een duurdere Koi op termijn ook een koopje blijken. Wij kijken dan ook naar de prijs-kwaliteitverhouding. Ik kan dit niet voldoende benadrukken. Dat vergt ook wat vertrouwen in je dealer.

Een duurdere Koi kan op termijn ook een koopje blijken

Uiteindelijk nodigen we vooral iedereen uit om dit voor jezelf te beoordelen. Het uitzoeken van je Koi of een adres om ze te kopen, is namelijk beslist meer dan een prijskaartje. Voort ons zit hem dat in de persoonlijke benadering, de nazorg en ook service die we bieden wanneer je overweegt klant bij ons te worden. Als je echt de prijs-kwaliteit wilt afwegen dan is het raadzaam om ook deze zaken in overweging te nemen. Bovendien is de koffie hartstikke gratis bij ons in Marum!

Hoge kwaliteit Koi uit onze laatste selectie in Japan. Dat kan sommige mensen afschrikken, maar we kijken vooral naar een juiste prijs-kwaliteitverhouding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *