3 uitdagingen liggen er voor je! Durf jij het aan?

Wat gaan we doen?

Het is de opzet om een beperkt aantal deelnemers de kans te geven hun Nogami Kohaku op te laten groeien in hun eigen vijver. De Koi mag je zelf kiezen. De deelnemers mogen op de speciaal daarvoor georganiseerde dag langskomen. Je ontvangt de datum direct na je inschrijving. Er wordt een loting gedaan en vanaf daar kan men om de beurt kiezen welke Koi hen het meest bekoort. Naast de Koi krijg iedere deelnemer ook GRATIS een meetbak of koisok mee. Je mag zelf kiezen. Daarna kan de strijd beginnen.

Win je aankoopbedrag terug, een wisselbokaal en een oorkonde

Wat kost het op mee te doen?

We hebben deze kwalitatieve Kohaku met deze wedstrijd op het oog, zeer scherp kunnen inkopen bij Nogami. Wel moet ik voor sommigen een prijsverschil handhaven. De aanschafprijs van de vissen ligt tussen de Euro 275,- en Euro 349,-. Absoluut geen gekke prijs voor vissen met een dergelijke potentie. Voor het wedstrijdelement wordt er vooral gekeken naar de ontwikkeling van de vis tussen de twee meetmomenten. Een duurdere vis betekent dus niet automatisch een grotere kans om te winnen.

Wat valt er te winnen?

Het is de bedoeling om goed voor je Koi te zorgen, dat lijkt me het voornaamste, maar wanneer je dit goed doet, dan valt er ook zeker iets te winnen. Medio september volgt er een namelijk een update moment. We proberen zoveel mogelijk de deelnemers te bezoeken of we spreken af dat jezelf een goede update foto en een meetfoto maakt. We hebben drie uitdagingen voor je!

Challenge 1: Groeien!

We geven aan iedere deelnemer die het voor elkaar krijgt om zijn Koi minstens 10cm te laten groeien gedurende het aankomende seizoen een gratis emmer voer van Takazumi high grow van 2,5 kg ter waarde van Euro 32,25. Degene die zijn Koi het allermeest laat groeien krijgt nog een extra cadeautje van ons.

Challenge 2: Stemmen!

In het najaar maken we van iedere Koi een voortgangsfoto en publiceren ze allemaal op onze website. Nu is het tijd om te stemmen. Er kan precies een week lang gestemd worden door de deelnemers zelf, maar ook door vrienden, familie en iedereen die dat wil. Een publieksprijs is er voor de Koi met de meeste stemmen. Welke prijs dit is houden we nog even geheim, maar ze zal zeker de moeite waard zijn!

Challenge 3: Ontwikkeling!

Wanneer we in het najaar in Japan zijn zullen wij de update foto’s meenemen naar Nogami van zowel voor en na. Aan de hand hiervan zal de kweker een top 3 samenstellen met daaraan verbonden 3 prijzen!

De derde prijs wint 25% van zijn aankoopbedrag terug in de vorm van een waardebon. De tweede prijs wint 50% terug van zijn aankoopbedrag.  De hoofdprijs behelsd naast het terugkrijgen van het volledige aankoopbedrag in waardebonnen, ook een wisselbokaal die door de deelnemer van het voorlaatste jaar zal worden overgedragen en daarbij nog een heuse oorkonde!

Schrijf je dus snel in en doe mee aan deze ontzettend leuke en vooral ook leerzame beleving!

Hoe doe ik mee?

Inschrijven doe je via onderstaand formulier. Vervolgens krijg je een bevestiging en het verzoek om een bedrag van Euro 100,- aan te betalen middels overschrijving. Pas wanneer je betaling binnen is; is je inschrijving definitief. Hiervan ontvang je dan een bevestiging van ons. We kunnen maar een beperkt aantal mensen mee laten doen anders is het niet te organiseren en we willen iedereen zoveel mogelijk de Koi van zijn of haar keuze mee laten nemen! Schrijf je dus snel in en doe mee aan deze ontzettend leuke en vooral ook leerzame beleving!