Gezonde en kwalitatieve Koi bij ABKoi Marum

De afgelopen week heb ik zo veel mogelijk onze nieuwe koi op onze website gezet dat betekent dat je nu online op abkoimarum.nl kunt kijken welke vissen wij het afgelopen na jaar zoal hebben aangekocht.

Gezonde en goed

Sommige van jullie hebben ze reeds al gezien tijdens onze open dagen. Inmiddels is de quarantaineperiode voorbij en kunnen ze ook gebowld worden. Alle vissen hebben deze periode goed doorstaan. En bovendien de test voor KHV ( het zogenaamde koi herpes virus) een negatief gescoord en dat is weer positief voor jullie. We zijn enorm trots op de selectie die we deze keer hebben gemaakt.

We voelen dat we steeds een stapje hoger in kwaliteit gaan, maar zijn er ook enorm op verdacht dat we vissen in elke prijscategorie weten te bemachtigen waarbij vooral de prijs-kwaliteit verhouding een stellige regel is. Hoge kwaliteit koi voor een scherpe prijs. Dat is waar we bij ABKoi Marum voor willen staan.

Hieronder nog eens een video van toen de koi binnen kwamen het afgelopen najaar:

Koi aankopen

Is je oog nu gevallen op en koi dan raad ik je altijd aan om deze in levende lijven te komen bekijken.  En dat kan ook, wij zijn zaterdags geopend, maar let op: op zondag dus niet in het buiten seizoen. Wel kun je een afspraak met ons maken voor op de zondag of een doordeweekse dag wanneer jouw agenda het echt niet toe laat.

Die koi krijg je in meeste gevallen niet van ons mee nu. Niet omdat we het je niet gunnen, integendeel. Maar omdat wij de koi niet willen blootstellen aan onverantwoorde risico’s vanwege de temperaturen, ook al is het een zeer zachte winter, kan de stress van een verhuizing de weerstand van een koi ernstige schade toebrengen. Maar wees gerust; alle aankopen kunnen gratis bij ons vertoeven tot het voorjaar tot de buitenvijvers een stabiele waarde hebben van rond de 15 graden.

Bekijk onze collectie op deze pagina

Koffie?

Bij ABKoi Marum bieden we verschillende variëteiten. En mocht je meer informatie willen hebben, ook dan helpen we je graag. Op de website  kun je in ieder geval handig filteren op basis van de variëteit, kweker en prijs. Welke Koi is jouw favoriet? Tot ziens bij ABKoi Marum. De koffie staat klaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *