Sla je slag! Leegverkoop in Marum

Een unieke kans doet zich voor! 50% korting!

We zijn natuurlijk zelf ook overvallen door deze plotselinge Japanreis. Zoals jullie in ons eerste reisverslag hebben kunnen lezen was het een hele karwei om het in één week voor elkaar te krijgen.

Na de quarantaine start de Koihunt en inmiddels hebben we hier in Japan ook van alle kanten te horen gekregen dat 95% van alle dealers, niet alleen uit Nederland maar van over de hele wereld, gewoon niet naar Japan komt. Niemand heeft die twee weken quarantaine er voor over.

een TOTALE LEEGVERKOOP met 50% KORTING OP ALLE KOI. Dus geen uitzonderingen

 

We denken daarom dat ons een heel bijzondere Koi Hunt te wachten staat. Die signalen komen al wel langzaam door via onze agent en de kwekers. En om daar maximaal op in te kunnen spelen moeten we wel de ruimte hebben natuurlijk. Daarom denken we dat we onder deze bijzondere omstandigheden ook bijzondere acties moeten houden en organiseren we vanaf morgen, zaterdag 17 oktober, een TOTALE LEEGVERKOOP met 50% KORTING OP ALLE KOI. Dus geen uitzonderingen. Ook de Isa Showa, ook de grotere vissen, ze gaan allemaal weg voor de helft van de prijs zoals aangegeven op de bakken.


Zo gek hebben we het nog nooit gedaan, maar dit zijn dan ook gekke tijden! Sla je slag, vanaf morgenochtend in Marum en scoorde je Koi voor de helft van het geld. Geen uitzonderingen. Deze unieke korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *